The Team

Hos FreeStyle klipper vi både med og uden tidsbestilling, og vi hjælper gerne med råd og vejledning indenfor hårpleje og stil.

FreeStyle er kendt for vores åbne og direkte dialog med kunden, der gør, at kunden altid føler, at de får den rigtige personlige rådgivning og service. Vi klipper ikke altid lige efter bogen, men på vores egen Free Stylede måde!

FreeStyle er din personlige rådgiver, baseret på din egen personlige stil.
Vi henter inspiration fra de allerbedste, og yder en professionel service for dig. Hos os lægges der vægt på, at behandlingen bliver en oplevelse.

Vi glæder os til at se dig i butikken…

Dennis

The Boss

Dennis har med sine 23 års erfaring i faget, helt styr på klippeteknikker, farveteori og styling. Han har været hos FreeStyle hele sin karriere. Han startede som elev i salonen, da hans fætter var frisørmester. Dennis overtog den for 12 år siden, og har derfor en bred kundeskare, som har fulgt ham igennem alle årene. Det har medført den personlige og direkte dialog i salonen.

Charlotte

Assistent

Charlotte har været ansat i Matas i 7 år, og har derfor stor erfaring med make-up og hudpleje. Efterfølgende åbnede hun sin egen salon, som hun havde i 8 år inden hun gik på barsel – og nu er hun er. Hun har allerede fået en fast kundekreds, og er meget kreativ og god til at komme med nye ideer til kunderne.

Naja

Assistent

Naja har været ansat i Freestyle i 8 år. Hun startede i en tidlig alder som hjælpepige og valgte efter gymnasiet at uddanne sig som frisør. Hun udviser stor talent og har allerede fået sig en fast kundekreds.

Camilla

3. års elev

Camilla er igang som 3. års elev i Freestyle. Hun er meget kreativ, og udviser enorm nysgerrighed indenfor faget.  Det er tydeligt at se i Camillas arbejde, at hun går op i det hun laver!