Vi finder sammen med dig den frisure, der passer bedst til din personlige stil, dine ansigtsformer og din udstråling.

Måske klipper vi ikke altid efter bogen, men laver et mix af de nyeste, mest trendy klippeteknikker, kombineret med de gode gamle.

Vi lytter altid til kundens ønsker, men vi vil til hver en tid komme med vores ærlige, inspirerende og konstruktive mening.

Vi elsker at lege med farver, og vi arbejder inden for et meget bredt spektrum. Vi bestræber os på at komme på så mange kurser som muligt, så vi hele tiden holder os opdateret med tidens trend og dens farver. Vi vil altid give vores kunder de bedste råd og den bedste vejledning.

Goldwell, Hos FreeStyle har vi valgt at arbejde med farverne fra Goldwell, da vi mener de har det bredeste spektrum i nuancer, den bedste dækkeevne, og farver til ethvert behov. Goldwell tilbyder både almindelig permanente farver, med og uden ammoniak, toningsfarver, lysningsfarver, og New genaration farver – ELUMEN, der er godkendt til grønne saloner, grundet deres avancerede farvesystem, kendetegnet ved at være baseret på rene farvepigmenter uden giftige stoffer. Farvepigmenterne låses fast i håret uden brug af oxidation eller ammoniak, og på den måde er der ingen kemikalier, der skader hårstråene.
Goldwell.com

Opsætninger mm.

Opsætninger, makeup, extensions, styling mm.

Når du skal til fest, er konfirmand eller brud, kan vi ordne både hår og makeup for dig. Charlotte og Naja har stor erfaring på området og har en masse inspiration fra kurser, makeupskole og specialefag.
Du er også velkommen til at holde en “tøseaften” sammen med op til 6 veninder, hvor vi kan give jer en masse inspiration, både inden for hår og makeup.
extensions
Vi tilbyder extensions med følgende metoder:

Hot fusion – Keratin
Tape
Cold fusion – Weft metoden
Syning på fletning

Vi finder sammen med dig ud af hvilken metode, der passer bedst til din hårstruktur og frisure.

 

FB-olaplex-hårstrå_in_ARTICLE
Olaplex er mirakelmidlet til det ødelagte hår.
Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger. Brug Olaplex som et redskab til at “pushe” håret lige dét ekstra. Med Olaplex kan du få sundere hår på trods af kemiske behandlinger.
Det er fri for Siliconer, Sulfater, Phtalater, DEA, Aldehydes, og er aldrig testet på dyr. Olaplex forbinder brudte svovlbindinger i håret, og hjælper dermed til det sundere hår.
Der er 3 produkter tilknyttet til Olaplex: Olaplex no.1 Bond Multiplier, Olaplex no.2 Bond Perfector, Olaplex no.3 Hair Perfector (til hjemmebehandling)
Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. Olaplex genskaber helt op til 99 % af de manglende krydslinkede svovlbindinger. Olaplex styrker håret – gør det sundere og hårfarven vil holde længere. Olaplex kan bruges i alle kemiske behandlinger, og kan også bruges som en stand alone treatment (uden kemiske behandlinger). Håret efterlades stærkt, smukt og sundt.
Ring ind og hør mere om vores priser.