Dennis

Indehaver

Dennis startede i lærer som 19 årig, da hans fætter var frisørmester. Han overtog den efterfølgende i 2001. De mange år i salonen har medført en bred og trofast kundeskare, som giver en meget personlig og direkte dialog i salonen. Han har med sine mange års erfaring helt styr på klippeteknikker, farveteori og styling, og er altid klar på at vejlede og komme med nye ideer.

Camilla

Assistent

Camilla er uddannet hos os og har været ansat siden 2014. Hun er meget kreativ, idérig, er altid med på at lave nogle fede forandringer og er god til at guide dig den rigtige vej. Camilla elsker at dygtiggøre sig løbende på de nye farve-teknikker og specialfarver. Derudover har hun også gennemført den professionelle OLAPLEX uddannelse.

Naja

Assistent

Naja startede som hjælpepige i salonen da hun var 13 år, og startede i lærer som frisør umiddelbart efter hendes gymnasietid, så hun har med sine efterhånden mange år i salonen fået opbygget en fast kundekreds. Hun blev udlært med sølvmedalje i 2016. Naja er en stor farveekspert/nørd, og elsker at tage på kurser og videreudvikle hendes viden om trends og teknikker.

Sandra

Assistent (PT. på barsel)

Sandra har været elev hos os som de fleste af jer ved og blev udlært i december 2021. Heldigvis forbliver hun en del af et holdet. Hun viser stor nysgerrighed indenfor faget, har ben i næsen og har som ny udlært frisør allerede stor erfaringen.

Charlotte

Assistent (timeansat)

Charlotte hende kender de fleste af jer nok, for hun har nemlig både været selvstændig frisør i byen, men også ansat hos os siden 2014. Charlotte er time ansat og er hos os 6 timer om ugen. Heldigvis kan du stadig booke tid hos hende.

Julie

Elev

Julie er vores nyeste skud på stammen og vores nye elev. Hun er igang med at tage den 4-årige uddannelse. Selvom hun kun næsten lige er startet i både salonen og på uddannelsen så er hun allerede meget dygtig på rigtig mange punkter. Hun står åben for en hver udfordring der skulle komme. Og hendes arbejde vil altid blive tjekket efter af en assistent eller Dennis – så man kan trykt sætte sig i stolen hos Julie.

*ALLE ER ENTEN IGANG ELLER HAR BESTÅET DEN 4-ÅRIGE FRISØR UDANNELSE*