Dennis

Indehaver

Dennis startede i lærer som 19 årig, da hans fætter var frisørmester. Han overtog den efterfølgende i 2001. De mange år i salonen har medført en bred og trofast kundeskare, som giver en meget personlig og direkte dialog i salonen. Han har med sine mange års erfaring helt styr på klippeteknikker, farveteori og styling, og er altid klar på at vejlede og komme med nye ideer.

Naja

Assistent (Pt. på barsel)

Naja startede som hjælpepige i salonen da hun var 13 år, og startede i lærer som frisør umiddelbart efter hendes gymnasietid, så hun har med sine efterhånden mange år i salonen fået opbygget en fast kundekreds. Hun blev udlært med sølvmedalje i 2016. Naja er en stor farveekspert/nørd, og elsker at tage på kurser og videreudvikle hendes viden om trends og teknikker.

Sandra

Assistent

Sandra blev udlært hos os i december 2021. Sandra sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, hvor godt håndværk og god kvalitet går hånd i hånd. Sandra elsker at være kreativ med forskellige farve-teknikker og specialfarver, og så har hun et godt øje for detaljen.

Charlotte

Assistent (timeansat)

Charlotte hende kender de fleste af jer nok, for hun har nemlig både været selvstændig frisør i byen, men også ansat hos os siden 2014. Charlotte er time ansat og er hos os 6 timer om ugen. Heldigvis kan du stadig booke tid hos hende.

Julie

Elev

Julie er vores elev som bliver udlært i slut 2024, og har derfor allerede en del erfarring. Hun brænder for faget, men specielt meget for de kreative farver og klipninger. SÅ hvis du trænger til ny inspiration, så har Julie altid nogle kreative ideer.

*ALLE ER ENTEN IGANG ELLER HAR BESTÅET DEN 4-ÅRIGE FRISØR UDANNELSE*