Effektive behandlinger til
at styrke dit hår

Olaplex Standalone

Olaplex standalone er mirakelmidlet til det meget ødelagte hår. Olaplex er det eneste produkt som kan genskabe de svovlbindinger i håret, som brydes ved f.eks. varmebehandling og kemibehandling.
Man kan altså sige at olaplex går ind og genskaber hårets skelet,

og kan derfor IKKE sammenlignes med en almindelig hårkur.

Vi anbefaler at bestille olaplex i forbindelse med farvebehandlinger, da det holder håret stærkt på trods af kemien i farven, og dermed også giver en bedre holdbarhed på farven.

Crystal gel

Crystal gel er en behandling der renser håret fri for ophobninger af gammel stylingrester, mineraler, klor, ogger eller lignende, som alt sammen er med til at give håret en mat, grønlig/grålig og trist farve på håret.
Det er også en behandling som kan gøre din kommende farvebehandling mere jævn og glansfuld, da den forbereder håret på bedst mulig måde.

Californication

Californication er et mix af crystal gel og olaplex, og er altså en behandling der kan få dit hår så tæt på nyt som muligt igen. Ophobninger af mineraler og andet i håret, sætter sig som små ”sten” på hårstrået, og laver en masse ”huller” i håret.
Ved at lave en crystal gel og efterfølgende en olaplex behandling, er det muligt at fjerne ophobninger, og derefter fylde ”hullerne” med olaplex. Et mat og trist hår kan på denne måde blive frisket op, uden en kemisk behandling.

Permanent

Til dig der er træt af dit helt glatte/flade hår, og som ønsker noget bevægelse i håret, er permanent en mulighed. Vi laver både permanent på kvinder og mænd hvad enten kunden ønsker meget eller lidt krøl, og står klar til at vejlede kunden så vi sammen når det ønskede resultat.