Effektive behandlinger til
at styrke dit hår

B3 treatment – i farve

Vi anbefaler at bestille B3 i forbindelse med farvebehandlinger, da det holder håret stærkt på trods af kemien i farven, som giver en bedre holdbarhed og glans.

B3 treatment – stand alone

Ultra genopbyggelse af dit hår. Styrker og genopbygger hårets bindinger, samt giver glans og blødhed. Vi starter behandlingen med at rense dit hår for urenheder, ophobninger af mineraler og tungmetaller. Herefter får du dit treatment som giver dit hår protein og fugt.

Permanent

Til dig der er træt af dit helt glatte/flade hår, og som ønsker noget bevægelse i håret, er permanent en mulighed. Vi laver både permanent på kvinder og mænd hvad enten kunden ønsker meget eller lidt krøl, og står klar til at vejlede kunden så vi sammen når det ønskede resultat.

Young again

Young again består af Crystal Gel, B3 treatment og B3 split-end bonder, som er ultimativ gennemgående pleje af hele håret, fra yderst til inderst. Først giver vi dit hår en peeling, som renser håret fri for ophobninger af gammel stylingrester, mineraler, klor, ogger mm. Som alt sammen er med til at give håret en mat, og nogle gange grønlig/grålig og trist farve på håret. Det er også en behandling som gør din kommende farvebehandling mere jævn og glansfuld. Efterfulgt af B3 treatment, som genopbygger hårets bindinger samt giver glas og blødhed. Til sidste afsluttes der med split-end bonder, som øjeblikkelig reparere spaltede spidser og ødelagt hår.

Vores priser

Specialfarve fra 2100,-
Rep. af specialfarve fra 1400,-
B3 treatment – stand alone: fra 750,-
Young again fra 1400,-
Permanent, kort hår fra 615,-
Permanent, langt hår fra 900,-